Dojmovi korisnika

Naša najveća referenca su naši brojni zadovoljni kupci.
Pročitajte neka njihova mišljenja!

Ukoliko želite podjeliti Vaše iskustvo u korištenju HemoSens proizvoda s nama i drugima, rado ćemo ga objaviti na ovoj stranici. Pošaljite nam Vaše dojmove na info@hemosens-hrvatska.com . Mišljenja objavljujemo u orginalnom obliku te ih ne mijenjamo ili uljepšavamo ali poštujemo Vašu diskreciju te ne objavljujemo pravo ime.


Već godinama me muče hemoroidi.  Prvo sam lagao sam sebe da to nisu hemoroidi, a kad je počelo krvariti sve više morao sam potražiti pomoć. Na internetu sam naletio na HemoSens i odlučio sam ga naručiti. Već u prvom tjednu mi se stanje poboljšalo a sad ih više niti nemam! HVALA!
Marko 43
Uzimam Vaš proizvod par puta godišnje i već godinu dana nisam dobio hemoroide.  Kapsule su odličnog sastava, a mast si ostavim ako zatreba. Nadam se da mi više nikada neće trebati. Hvala Vam puno. Preporučujem svima!
Sinke 35
Bavim se sportom cijeli život i problemi s hemoroidima su mi se pojavili tek u tridesetima. Nije bilo nimalo ugodno vidjeti krv nakon stolice. Prijatelj mi je rekao za HemoSens i uspio sam ih se rješiti već u dva tjedna!
Tihomir 41Super je ovaj hemosens, odlično djeluje. Napokon mi je lakše. Kada mogu ponovno uzeti novo pakiranje kapsula? Hvala Vam puno.
Enver 52Moj posao je za računalom gdje sjedim i više od 8 sati dnevno.  Redovito sam se bavila sportom ali nakon ozlijede koljena više nisam mogla ni stati na svoju nogu. Krajem prošle godine pojavili su mi se hemeroidi. Bilo mi je jako neugodno ići kod doktora na pregled. Satima sam na internetu tražila što bi mogla učiniti i našla sam Hemosens. Uzela sam komplet mast i kapsule i povukli su se već za dva dana! Preporučam svakom!
Anita 30Napokon mogu ići sa prijateljicama na kavu a da se pri tom ne moram osjećati neugodno.
Maja 26Pozdrav, prvo se želim zahvaliti na brzoj i diskretnoj dostavi Hemosensa. Inače, majka sam dvoje djece i prvi hemeroidi su mi se pojavili nakon rođenja drugog djeteta. Nisam htjela mijenjati svoj način prehrane i zato sam odabrala Hemosens. Već nakon tjedan dana bili su vidljivi prvi rezultati a nakon dva tjedna hemeroidi skoro pa su i u potpunosti nestali. Hvala!
Katarina 39Ova kombinacija je stvarno čudo! Kupio sam si mast i kapsule nakon što sam pročitao o Hemosesu na forumima i stvarno djeluje! Preporučam svakom!
Petar 47Zbog hemeroida mi već godinama pati seksualni zivot. Ne mogu se opustiti ni uživati sa svojim partnerom. Prijatelj mi je preporučio Hemosens i htio bi se zahvaliti jer od onda više nemamnikakvih problema s hemoroidima i ponovno uzivam u svim aspektima života!
Tomo 33
Cijeli svoj život jedem jako začinjenu hranu što mi je rezultiralo problemima s hemeroidima. Ipak, svoje prehrambene navike nisam mijenjao ali Hemosens mast me spašava svaki put! TOP PONUDA!
Marino 61Zbog poroda sam imala višemjesečne probleme s hemoroidima. Doktor mi je savjetovao Hemosens i želim se zahvaliti. Uistinu hvala na proizvodu koji mi je puno pomogao!
Petra 29Nakon što sam krenuo redovito na fitness počeli su mi i problemi s hemoroidima. Počeo sam dizati veće kilaže a s tim dolaze i napinjanja tijela što mi je na kraju dovelo do hemoroida. Prvo sam počeo primjećivati krvave tragove na wc papiru, a zatim i na wc školjci. Hitno sam otišao kod doktora koji mi je savjetovao Hemosens. Nakon 2 tjedna redovitog liječenja kapsulama i mašću moji problemi su u potpunosti nestali! Hvala Vam. 
Lovro 27
Mislila sam da ću hemoroide imati cijeli život. E pa nije istina! Hemosens stvarno radi i svima ga preporučam! Ipak preporučujem da uzimate preventivno kapsule nekoliko puta godišnje. Hvala!! 
Tina 44Hvala Vam!!! Prolazile su mi godine nelagode a sa Hemosensom sve je prošlo u tjedan dana! Hvala!!
Boro 36Isprobao sam više proizvoda za liječenje simptoma hemeroida. Niti jedan mi nije pomogao kao Hemosens! Od sad ga uvijek imam sa sobom, i na poslu i na putovanju.
Luka 54Povremeno su mi se pojavljivali hemororidi i  nakon par neugodnih sitacija kada bi nakon stolice vidio krv odlučio sam se za Vaš proizvod na preporuku kolege i prije nego ih ponovno dobijem. Smijem li uzeti Hemosens unaprijed za prevenciju?
Marin 40
Vaš sam stalni kupac. Imam konstantan problem sa hemoroidima s obzirom da sam profesionalni vozač. Kako sam stalno na putu nikad nisam siguran kada ću moći podići paket pa želim pohvaliti to što nudite nižu cijenu za kad se kupi više paketa. Naručim si uvijek po 3 paketa i miran sam barem 3 mjeseca.  Ovim putem apeliram da napravite i nižu cijenu za 6 paketa. Pozdrav iz Osijeka.
Slavko 47Trebalo me nagovarati da kupim Hemosens. Imam skromna primanja i nije mi bilo lako isprobati Vaš proizvod. Hvala Vam puno na proizvodu koji uistinu djeluje. Sastav je odličan i samo da to idem zasebno kupovati potrošila bih iste novce.
Loreta 59Prvo sam mislila da mi Hemosens ne treba, da ću uzaludno potrošiti novce. Sad sam zahvalna da mi je pomogao prije nego sam završila na bolnoj operaciji. Hvala Vam. 
Ankica 63Bez puno pisanja, imam samo jedno veliko Hvala.
Kao vozač kamiona dugo godina se borim s hemeroidima što mi je uvelike otežavalo posao. Muke i bolovi su iza mene. Pošaljite mi još jedne kapsule na istu adresu.
Srdačan pozdrav, 
Miro 42Supruga i ja vam se iskreno zahvaljujemo, hemosens nam je pomogao smanjit dugogodišnje bolove. Sad smo naručili još jedan komplet, nadamo se da će se zauvijek povući.
 S poštovanjem.
Dario i Ana                                                                                                                                                                                                                                                                                              
                                               Poštovani, prije svega hvala vam na brzoj dostavi i korektnoj usluzi. Godinama se bavim teškim fizičkim poslom zbog čega sam dobio vanjske hemoroide. Na sreću vaša mast mi je pomogla da u miru i bez bolova uspješno obavljam svoj posao tako da, ponavljam narudžbu. Hvala Vam.
Xhafer 49
Poštovani imam pitanje. 
Da li kapsule mogu koristi odmah nakon što sam potrošio prve? Odnosno dali se smiju koristiti duže od 30 dana jer osjećam veliko olakšanje? 
Nisam nikad imao neke pretjerane bolove ali hemoroidi su se znali pojaviti s vremena na vrijeme i stvarali mi nepotrebnu nelagodu. Koristim trenutno kapsule i mast već mjesec dana i problema više nemam. 
Unaprijed hvala na odgovoru. 
Josip 32

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Hvala vam, odličan proizvod! U 2 mjeseca sve se povuklo a sa hemoroidima se mučim sigurno već godinu dana. Napokon olakšanje. Preporučujem.
Darko 27

Više nisam skeptična , neugoda odlazi zahvaljujući vašem Hemosensu. Napokon proizvod koji zaista djeluje i pomaže. Molim Vas pošaljite mi još jedne kapsule za preventivu na istu adresu. Zahvaljujem.
Iva 43
 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Unatoč tome što nisam očekivala čudo, ipak je urodilo plodom. Prošlo je 6 mjeseci od zadnjeg korištenja Hemosensa i za sad se hemoroidi nisu vratili. Nadam se da će tako i ostati. Htjela sam samo podijelti mišljenje.
 Lijepi pozdrav.
Šeila 35

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Poštovani, pred sam kraj trudnoće dobila sam užasne bolove uzrokovane hemoroidima. Probavala sam s više preparata koji mi nažalost nisu previše pomogli. Na nagovor prijateljice odlučila sam se pokušat s vašim proizvodom koji mi je napokon uklonio strašne bolove. Hvala vam i lijep pozdrav.
Alice 29
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Pošaljite mi još jedne kapsule na istu adresu. Jedna riječ, djeluje!
 Dobio sam hemoroide kojih se nikako nisam mogao riješiti. Utjecali su mi totalno na svakodnevni život. Na poslu bi mi smetali i bolili  prilikom rada za kompjuterom, svako toliko morao sam na wc. Baš su mi išli ful na živce. Taj problem je riješen, nadam se za stalno. Preporučujem svima, hvala.
Mario 33

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Godinama su me mučili hemoroidi, a da si to nisam htio priznati. Kad sam si ipak priznao da ih imam, mislio sam da sam premlad da bi se iz toga izrodilo nešto ozbiljno. Ali, kako su se simptomi pogoršavali na internetu sam pronašao HemoSens i odlučio ga probati. Već nakon prvog tjedna upotrebe situacija se značajno poboljšala. Nakon cijele kure hemoroidi su mi postali daleka i blijeda uspomena. HVALA! 
Matija, 26
Cijeli se život bavim raznim sportovima, uključujući i biciklizam. Problemi s hemoroidima pojavili su se nakon 30. godine života, a unatoč što su mi na raspolaganju bili sportski liječnici nitko mi nije dao pravo rješenje. Kad su mi se ponovno pojavili hemoroidi pokušao sam s Hemosensom. Na početku nije bilo većih promjena, osim što mi se malo poboljšala probava, nakon otprilike dva tjedna, situacija se značajno poboljšala, tako da efekta ima. 
Andrej, 34

Imao sam probleme s vanjskim hemoroidima. Probao sam različite kreme. Faktu, detrolex, proktis... ali niša nije bilo učinkovito kao kombinacija proizvoda Hemosensa. Nakon nekoliko dana hemoroidi su nestali, a do sada se još nisu vratili. Hemosens preporučujem svakome ko ima  hemoroide. 
Goran, 55
Hvala! Dugogodišnji strah od boli prilikom vršenja nužde već mi se duboko urezao u podsvjest. Hemoroidi su nestali za manje od tjedan dana. Sada pijem HemoSens isključivo preventivno jer ne želim više imati ovaj problem!
Marija, 37

Isprobao sam nekoliko proizvoda za liječenje hemoroida, ali mi je samo HemoSens pomogao. Sada uvijek u ladici imam HemoSens, ako se hemoroidi opet vrate, što mi se zna dogoditi nakon druženja s prijateljima, osobito u veselom prosincu ili kad sam na moru pa pretjeram s hranom i pićem. 
T. F., 52Konačno opet mogu dugo sjediti s prijateljicama na kavi, bez osjećaja nelagode.
Saša, 23
Mislila sam da ću s hemeroidima morati živjeti cijeli život. To nije potrebno jer HemoSens odlično djeluje i toplo ga preporučujem. Dajem ocjenu 5+.
K.P.

Da mi je netko barem ranije rekao za HemoSens. Hvala vam!
Vitomir, 39
Otkad sam počeo često ići u teretanu, pojavili su mi se problemi s probavom. Imao sam bolove prilikom vršenja velike nužde i više puta sam opazio krv na toaletnom papiru. Već nakon tjedan dana korištenja HemoSensa stolica mi nije bila tvrda. Kako imam intenzivne treninge i dižem velike težine, hemoroidi su mi se opet vratili pa sam počeo s novom kurom. Sad uvijek imam u zalihi paket HemoSensa, tako da čim se hemoroidi pojave mogu odmah reagirati. 
T.G., 19
Mislila sam da ne postoji proizvod, koji bi riješio probleme s hemoroidima, dok ga nisam pronašla. HemoSens djeluje brzo, učinkovit je i jednostavan za upotrebu.
Monika, 26
Prvi put sam dobila hemoroide nakon rođenja starijeg sina. Zbog dojenja nisam htjela previše mijenjati način prehrane, zato sam uzela Hemosens jer on rješava i uzrok i posljedicu. Moram napomenuti, da sam se hemoroida riješila za dva tjedna.
PetraRadim za računalom, najmanje 8 sati dnevno. Zbog problema s koljenom nisam se dugo mogla baviti sportom. Početkom ljeta opazila sam krvarenje nakon stolice, a kako i moj otac ima problema s hemoroidima (morao je na operaciju), odmah sam odlučila nešto poduzeti. Malo sam promijenila prehranu, a na forumima sam čula za Hemosens. Iako sam u početku bila nepovjerljiva prema takvim proizvodima, promijenila sam mišljenje kad mi se stanje popravilo za cca 10-12 dana.
A.Ukratko vam želim prenijeti svoje iskustvo s HemoSensom, tri mjeseca sam bio jako loše, isprobao sam sve moguće kreme i nisam imao nikakve rezultate. Bol je bila nesnosna, sve dok nisam isprobao taj nevjerojatni proizvod. Nikome ne mogu objasniti koliko sam zahvalan HemoSensu. Hvala od srca.
Ante

* Svako mišljenje korisnika HemoSensa izuzetno cijenimo. Pošaljite nam i Vaše na e-mail info@hemosens-hrvatska.com te ćemo ga objaviti na našoj stranici u najkraćem roku. Mišljenja objavljujemo u orginalnom obliku te ih ne mijenjamo ili uljepšavamo ali poštujemo Vašu diskreciju te ne objavljujemo pravo ime.
Sva prava pridržana © 2012 - 2024
Izradio: MMVisual