HemoSens Kapsule 
HemoSens Mast

Djelovanje HemoSens kapsula 


HemoSens kapsule sadrže učinkovitu formulu prirodnih sastojaka koji su poznati po svom pozitivnom učinku na probavu, sprečavaju pojavu hemoroida, otklanjaju simptome i jačaju imunološki sustav. Prirodni sastojci kapsula HemoSens kao što su ROC®, vještičja ljeska i đumbir poboljšavaju cirkulaciju krvi u analnom području. Aktivne tvari u sastojcima CAPROS® pomažu u snižavanju krvnog tlaka i boli u zahvaćenom dijelu te dodatno smanjuju mogućnost nastanka hemoroida. Zob regulira probavu i snižava  tlak u portalnom venskom sustavu. Povećani tlak u venama rektalnog područja najčešći je uzrok pojave hemoroida.

HemoSens kapsule registrirane su kao dodatak prehrani i odobrene od Ministarstva zdravstva Republike Slovenije.

Djelovanje HemoSens masti 


HemoSens mast se brzo apsorbira i djeluje blagotvorno na zahvaćeni dio anusa. HemoSens mast pomaže kod ublažavanja bolova, ublažava otekline od hemoroida, zaustavlja krvarenja, smanjuje svrbež, peckanje, osjetljivost, iritaciju i zacjeljuje pukotine. Ekstrakt Aloe vere u HemoSens masti stimulira imunološki sustav, ublažava i smiruje kožu, smanjuje svrbež i peckanje, vlaži i zacjeljuje rane. Hamamelis (Vještičja ljeska) ima blagotvoran učinak na krvne žile i djeluje protuupalno. Njezini glavni aktivni sastojci tanini i eterična ulja djeluju tako da stežu površinu kože i sluzokože. Kombinacija sastojaka shea i kakao maslaca, jojobe i maslinova ulja djeluju protuupalno i antioksidativno. Vlaže i obnavljaju kožu, smanjuju nelagodu i potiču zacjeljivanje rana. 

HemoSens mast se proizvodi u skladu s ISO 22716 (GMP- Good Manufacturing Practice) i Uredbe EU 1223/2009 o kozmetičkim proizvodima.
Kombinacija aktivnih i prirodnih sastojaka u HemoSens proizvodima predstavlja snažnu formulu koja sveobuhvatno poboljšava stanje unutarnjih i vanjskih hemoroida te drugih problema u području anusa kao što su pukotine, analne fistule, apscesi i svrbež. HemoSens je prirodan i učinkovit. Za najbolje rezultate, preporučujemo upotrebu kapsula i kreme u kombinaciji. 

  • Jača stijenke krvnih žila – aktivni sastojci pozitivno djeluju na krvne žile. Jače stijenke krvnih žila u analnom području sprečavaju nastanak hemoroida, a djelotvorni sastojci doprinose bržem rješavanju postojećih problema
  • Smanjuje krvni tlak – niži krvni tlak ublažava bol uzrokovanu hemoroidima i smanjuje vjerojatnost njihova nastanka 
  • Protuupalni i antioksidativni učinak – doprinosi bržem ozdravljenju i otklanja neugodne simptome
  • Eliminira simptome hemoroida
  • Poboljšava cirkulaciju, krvnu sliku i probavu
  • Pozitivno utječe na zdravlje općenito


Sva prava pridržana © 2012 - 2024
Izradio: MMVisual