Gdje kupiti


Hemosens proizvodi dostupni su u Hrvatskoj putem naše internet trgovine www.hemoroidi.hr, narudžbom na broj telefona 091 52 99 042 ili e-mailom na info@hemoroidi.hr . Za narudžbe veće od 66 € (500,00 kn) nudimo vam besplatnu dostavu.


acuraflex u ljekarnamaHemosens mast možete kupiti i u ljekarnama gdje se možete konzultirati i s farmaceutom. Između ostalih načina plaćanja, u ljekarnama Hemosens možete platiti i na rate karticama. Ako je na nekoj od navedenih lokacija proizvod trenutno rasprodan, rado će ga naručiti za Vas. Ukoliko Vam je potreban Hemosens komplet, potrebno ga je naručiti s naše internet stranice.

Kako bismo Vam olakšali da čim prije dođete do Vašeg proizvoda, kontaktirajte nas i saznajte koje je Vama najbliže prodajno mjesto.

Tel. ili Sms: 099 85 60 781,
e-mail : info@hemoroidi.hr,
brzom chat porukomu (u donjem desnom djelu web stranice)

Dovoljno je ostaviti poruku kao na primjeru:
"Molim adresu za najbližu lokaciju npr. Sesvete, Zaprešić, Zagreb centar, Zagreb istok itd….”


Kupnjom putem naše službene internet trgovine www.hemoroidi.hr garantiramo vam najnižu cijenu, diskreciju i najbržu dostavu.

*Paketi sa više komada i nižom cijenom dostupni su isključivo u našoj internet trgovini na linku narudžba.Sva prava pridržana © 2012 - 2024
Izradio: MMVisual